Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hurmaava valkosuklaa-omenapiirakka – kokeile, maista ja ihastu!

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Valkosuklaa-omenapiirakka on täyteläinen, ihanan mehevä ja uskomattoman vastustamaton herkkupala! Reilusti omenainen piirakka on helppo tehdä. Ohjeellamme syntyy kokonainen pellillinen piirakkaa, jolloin siitä on helppo leikata sopivia suupaloja.

12.9.2013
Reseptin ainekset
Pohja
5 dl
piimää
1 dl
rypsiöljyä
3 dl
sokeria
8 dl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
ruokasoodaa
2 tl
kanelia
Täyte
1 l
omenakuutioita
½ dl
fariinisokeria
100 g
valkosuklaata
2 dl
saksanpähkinöitä
Päälle
tomusokeria

Valkosuklaa-omenapiirakka valmistuu näin:

  1. Valmista täyte. Kuori omenat halutessasi ja kuutioi ne. Sekoita joukkoon fariinisokeri.
  2. Sekoita piimä, öljy ja sokeri. Lisää kuivat aineet ja sekoi­ta. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Levitä omenakuutiot taikinan päälle. Rouhi valkosuklaa ja pähkinät ja ripottele ne omenien päälle.
  4. Paista 225-asteisen uunin alatasolla 25–30 minuuttia.
  5. Koristele piirakka tomusokerilla ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt