


Hurmaava valkosuklaa-omenapiirakka – kokeile, maista ja ihastu!
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Valkosuklaa-omenapiirakka on täyteläinen, ihanan mehevä ja uskomattoman vastustamaton herkkupala! Reilusti omenainen piirakka on helppo tehdä. Ohjeellamme syntyy kokonainen pellillinen piirakkaa, jolloin siitä on helppo leikata sopivia suupaloja.
Reseptin ainekset
Pohja
5 dl
piimää
1 dl
rypsiöljyä
3 dl
sokeria
8 dl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
ruokasoodaa
2 tl
kanelia
Täyte
1 l
omenakuutioita
½ dl
fariinisokeria
100 g
valkosuklaata
2 dl
saksanpähkinöitä
Päälle
tomusokeria
Valkosuklaa-omenapiirakka valmistuu näin:
- Valmista täyte. Kuori omenat halutessasi ja kuutioi ne. Sekoita joukkoon fariinisokeri.
- Sekoita piimä, öljy ja sokeri. Lisää kuivat aineet ja sekoita. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Levitä omenakuutiot taikinan päälle. Rouhi valkosuklaa ja pähkinät ja ripottele ne omenien päälle.
- Paista 225-asteisen uunin alatasolla 25–30 minuuttia.
- Koristele piirakka tomusokerilla ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat